Puunkaatopalvelut


Puiden kaadot laadukkaasti, turvallisesti ja ammattitaidolla. 

Puurari tarjoaa kiipeilykaatoja ja puunkaatoa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Erityisosaamista ovat ahtaiden pihojen puunkaadot. Pihoille on usein hankalaa saada henkilönostinta ja toisaalta painavat nostimet aiheuttavat usein myös vahinkoa pihoille. Kun annat ammattilaisen kiivetä ja kaataa puut hallitusti osissa puolestasi, on se turvallinen ja helppo vaihtoehto. Homma hoituu tarvittaessa oksa ja pätkä kerrallaan.

Puurari hoitaa myös suuremmat urakat urakkakohtaisella hinnoittelulla! Esimerkkeinä vanhat kuusiaidat, metsittyneiden tonttien harvennukset tai hyönteis- ja myrskytuhot.

Voin myös sovittaessa pilkkoa kaadetut puut polttopuiksi klapikoneellani.

Pihapuiden kaadot, ongelmapuiden poistot ja myrskytuhoraivaukset hoituvat sekä yksityishenkilöille että taloyhtiöille. Puut kaadetaan joko suoraan kaatotunkilla avustaen, tai haastavista paikoista kiipeilykaatona. Oksat ja rungon osat lasketaan tarvittaessa köysillä hallitusti alas, mikäli puun alla on rakennus, istutuksia tai muuta suojeltavaa omaisuutta. Kiipeilykaato on kustannustehokas ja pihaystävällinen toimenpide verrattuna henkilönostimella suoritettavaan kaatoon. 

Risujen ja runkojen poisvienti, kantojyrsinnät sekä puiden sahaus polttopuumittaan kuuluvat myös tarvittaessa palveluihin.

Kaatotyön ja palvelun kokonaishinta määräytyy urakkakohtaisesti. Hintaa on vaikea määrittää etukäteen ja vaatii aina kohdearvioinnin. Hinnoittelua varten teen ilmaisen arviokäynnin kohteessa, minkä perusteella annan tarjouksen työstä. Työ suunnitellaan ja hinnoitellaan aina puu- tai urakkakohtaisesti. Hinnoittelussa huomioidaan kohdekohtaiset olosuhteet sekä kaadon haastavuus ja riskit, jotka vaikuttavat lopulliseen hinnoitteluun.

Tarjoushinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Palvelu on vastuuvakuutettua ja asiakkaalle täysin riskitöntä.

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. Kun ostat palvelun, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn/palvelun osuudesta. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 € ja se on henkilökohtainen. Lisätietoja www.vero.fiPalvelun tuottaa Fokus

Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Rusko, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Piikkiö, Aura, Mynämäki, Paimio, Lieto, Parainen, Nauvo, Kemiö, Sauvo, Varsinais-Suomi, Satakunta

Hakusanat: kantojyrsintä, puunkaato, pihapuunkaato, puiden kaataminen, puiden kaatoa, pihapuiden kaato, pihapuun kaato, pihapuun kaadot, puukaato, puu, pihapuu, metsuri, metsurityöt, metsä, koivu, kuusi, mänty, arboristi, kiipeilykaato, kiipeilykaadot, kaatokiipeily, ongelmapuu, raivaus, puidenkaato, puunkaatoa, puun kaatoa, puiden kaato, lankkupöytä, lankkupöydän runko, pöydän jalat, kuksa, visakoivu, visa, pahka, kulho, sisustuskulho, leikkuulauta, leipäleikkuulauta, keinuhevonen, potkulelu, potkupyörä, lelukoira, paistinlasta, keittiölasta, voiveitsi, kataja, tammi, vaneri, koivuvaneri, vanerikulho, sisustuskulho, päätypuu, päätypuinen

Puurari - kaikkea puusta ja puulle Copyright (c)2021, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 753201